Aktuelt

Velkommen til informasjonsmøte 2022

Velkommen til informasjonsmøte 2022

Torsdag 3. februar blir det informasjonsmøte for nye andelshavarar og andre interesserte. Møte blir i Treprosjekt sine lokaler i Industrivegen 4, 4353 Klepp stasjon. Påmelding til Randi 97197462. Påmeldingfrist 31. januar.

2021 er snart over. Vil du bli med i 2022?

2021 er snart over. Vil du bli med i 2022?

Første sesong ved Anda andelsgard er snart over. Litt jordskokk, grønnkål og anna kål kan ennå haustast. Alt i alt er me god nøgde med sesongen, gode avlingar og kjekke andelshavarar. Vi planlegg å utvide med fleire andelshavarar neste år. Er du interessert i å bli med, så ta kontakt.

Godt i gang

Godt i gang

Nå er våren her etter ein april månad med kuldegrader nesten kvar natt. Vi er godt i gang med sesongen. Andelshavarane stiller på dugnad, og nå er me i gang med å planta ut plantene som me sådde tidlegare i vår. Me har fått fullt med andelshavarar for årets sesong, men om du er interessert i å vera med neste sesong, så ta kontakt slik at du kan stå på venteliste.

Informasjonsmøter 13. mars

Nå er våren på veg. Me har sådd dei første grønnsakene og ventar spent på at dei skal spira. Opprinneleg hadde me tenkt å ha informasjonmøter i januar, men som så mykje anna let dette seg ikkje gjennomføra då. Nå håpar me å få til informasjonssmlingar i mindre grupper...

Økologisk førsteråd

I dag har me tatt eit lite steg vidare mot oppstart av Anda andelsgard. Me har hatt besøk av Bjarne Kvist Hansen som arbeider for Norsk landbruksrådgjeving Rogaland. Dei tilbyr økologisk førsteråd, som er ei rådgjevingsteneste...

Bli andelshavar

Ta kontakt om du vil bli andelshavar, eller dersom du ønskjer å vite meir om kva dette inneber.

Klikk her